Kursi i microblading & Shading ne Best in Akademi.

Studentet do te mesojne: Teknikat Microblading & Shading Lekura dhe Ndertimi saj Klienti,Siguria dhe Higjena ne vendin e punes Mjetet dhe Higjena e tyre Çfarë do të arrijë studenti? Pas përfundimit të kursit të vetullave Microblading dhe Shading, studenti do të ketë arritur njohuritë dhe aftësitë e nevojshme për të kryer këtë kurs të specializuar në fushën e bukurisë. Disa prej arritjeve dhe kompetencave që studenti do të ketë pas...

Cfarë janë vetullat?

Vetulla është një zonë me qime të shkurtra mbi çdo sy që ndjek formën e skajit të poshtëm të kreshtave të vetullave të disa gjitarëve.Për të patur një fytyrë sa me bukur një nga pjesët më të rëndësishme të cilat e kompletojnë atë janë vetullat. Por është shumë e rëndësishme mirëmbajtja e tyre, pasi me kalimin e moshës dhe me përdorime të gabuara të heqjes kemi dëmtime të parikuperueshme. Për...

Migena Krifsa: “Brand-i” i së bukurës

“Nëse një femër e bën të ndihet e bukur jashtë e ke bërë të bukur brenda”, është kjo motoja e përditshme e Migena Krifsas. Tashmë të gjithë e njohim atë dhe dashurinë që ajo ka për të bukurën. E njohur në fushën e Dermoestetikës dhe permanent Make-up tattoo, ajo është certifikuar në Phi Academy, e njohur në të gjithë botën. Ka ardhur koha që trupin tonë, fytyrën tonë t’ja besojmë...

Best In Clinic tempulli i mirëqënies dhe bukurisë tuaj

Gjatë jetës,mësimi më i vlefshëm që marrim është përkujdesja ndaj vetes.Askush nuk mund të bëhet personi që dëshiron nëse qëndron gjithmonë në vend. Në fakt kjo shprehje na kujton Migenën e cila prej kaq vitesh kujdeset me duart e saj të sjellë të bukurën në gjithçka prek me profesionalizëm,seriozitet dhe shumë përkushtim.Migena Krifsa prej vitit 1996 u diplomua në American ORT Federation për Cosmotologji dhe Estetikë për:•Permanent Make Up•Phibrows•Philings Micronedling•Phiion...

“Best In Clinic Migena Krifsa”, destinacioni i bukurisë së “përjetshme”

Trajtimi HiFu, gjithçka që i mungonte imazhit tuaj “Rinia e përjetshme” tani është e mundur. Dhe nuk po flasim për filler apo botox, apo për një metodë krejt të sigurt, pa dhimbje dhe pa injeksione. “Best In Clinic Migena Krifsa”, tashmë një lider në fushën e dermatologjisë propozon teknikën më inovatore në treg, “HiFu”.  “HiFu” nënkupeton ultratingull të fokusuar me frekuencë të lartë që depërton deri në shtresat e thella...

Luksi i linjës Swiss Line tashmë ekskluzivisht tek “BEST IN CLINIC MIGENA KRIFSA”

Cila është fytyra juaj ideal? Jo gjithmonë freskia e fytyrës është diçka për të cilën ne ndjehemi krenare. Por lajmi i mirë është që mund ta përmisojmë! Swissline është emri dinjitoz që i kthen lëkurës suaj shkëlqimin dhe relaksimin e merituar. Pse Swissline? 1-   Produktet Swissline kanë në përmbajtjen e tyre jo vetëm ingredientë të avancuar, por dhe një teknologji binovative, e cila e vendos në një nivel tjetër kujdesin...

Vetëm 5 minuta për një nxirje perfekte? Tashmë është e mundur në “Best In Clinic Migena Krifsa”

Jemi pothuajse në verë dhe gjithçka që duam është që stina e nxhetë të na gjejë në formë perfekte. Por veç provës së kostumit të banjos, ajo që do të na duhet është një lëkurë e nxirë dhe e shëndetshme.  “Best In Clinic Migena Krifsa” sjell për ju atë që deri më sot ju ka munguar. Ekskluzivisht në oazin e perfeksionit do të gjeni pajisjen SunRoom. Çfarë është Sunroom? SunRoom...

“Best in Clinic Migena Krifsa” premton fytyrën perfekte, ja trajtimi ‘çudibërës’

Ndryshimi i stinëve sjell shpesh probleme në fytyrën tonë. Por ne e dimë vendin ideal, se ku fytyra merr gjithmonë atë që meriton. “Best in Clinic Migena Krifsa” ka padyshim përgjigjen për çdo trajtim që i duhet fytyrës në periudha të ndryshme. Sot do t’ju prezantojmë një nga trajtimet më të kërkuara, por edhe një nga “krenaritë” e “Best in Clinic Migena Krifsa”, plazma. Një trajtim që do t’ju kthejë...

Fraxel, trajtimi i bukurisë perfekte vetëm tek “Best In Clinic Migena Krifsa”

Sot bukuria nuk është më një ëndërr, por një realitet i mundur.  “Best In Clinic Migena Krifsa” është padyshim kryefjala për këtë destinacion. Një oaz i vërtet për të arritur gjithçka drejt perfeksionit. Sot do t’ju prezantojmë me trajtimin Fraxel, si fjala e fundit e teknologjisë, që riparon çdo dëmtim në fizikun tuaj. Fraxel është çelësi për lëkurë të shkëlqyeshme. Fraxel është laser i cili përdoret nga të gjitha moshat...

Eliminimi i qimeve me laser; Teknologjia dhe profesionalizmi ndërthuren tek Best In Clinic Migena Krifsa

Eliminimi i qimeve me laser; Teknologjia dhe profesionalizmi ndërthuren tek Best In Clinic Migena Krifsa Sot bukuria dhe komoditeti është shndërruar në një kërkesë të zakonshme që kemi ndaj vetes. Teknologjia dhe profesionalizmi janë të domosdoshme kur flasim për depilimin me lazer, që në ditët e sotme është shndërruar në procedurën më efikase dhe të besueshme për lëkurën tuaj.  Best In Clinic Migena Krifsa në këtë artikull na prezanton me...

Studimi I estetikes do te thote nje e ardhme me e bukur per studentet tane te diplomuar

Estetika është studimi i bukurisë. Sipas disa parahistorianëve, njeriu i hershëm u angazhua per kujdesin elëkurës për shkak të ekspozimit ekstrem dhe për të eliminuar shqetësimin. Kultura të ndryshme në mbarë botën kërkojnë të shohin se çfarë është në dispozicion për të zbukuruarose zbukuruar veten. Disa profesionistë të bukurisë nuk ngjyrosin, presin apo stilojnë flokët apo nukbëjnë manikyr.Estetikët specializohen për t'i ndihmuar njerëzit të duken mirë dhe të qëndrojnë të...

Pse te zgjedhim akademine “Best IN” ?

Nëse po e lexoni këtë, me siguri keni vendosur të investoni në veten tuaj dhe të shkoni në shkollën ebukurisë. Urime! Ky është një hap i madh drejt arritjes së ëndrrave tuaja.Është e rëndësishme të gjeni një shkollë bukurie që ju përshtatet dhe do t'ju përgatisë për të ardhmen. Akademia e Bukurisë “Best In” ka trajnuar profesionistët e ardhshëm ne vitet e fundit.Ne e dimë se çfarë duhet për të...

“Best In Clinic Migena Krifsa”, destinacioni i bukurisë së “përjetshme”

Rinia e përjetshme” tani është e mundur. Dhe nuk po flasim për filler apo botox, apo për një metodë krejt të sigurt, pa dhimbje dhe pa injeksione. “Best In Clinic Migena Krifsa”, tashmë një lider në fushën e dermatologjisë propozon teknikën më inovatore në treg, “HiFu”.  “HiFu” nënkupeton ultratingull të fokusuar me frekuencë të lartë që depërton deri në shtresat e thella të lëkurës të fytyrës dhe trupit, i cili...