“Best In Clinic Migena Krifsa”, destinacioni i bukurisë së “përjetshme”

Rinia e përjetshme” tani është e mundur. Dhe nuk po flasim për filler apo botox, apo për një metodë krejt të sigurt, pa dhimbje dhe pa injeksione. “Best In Clinic Migena Krifsa”, tashmë një lider në fushën e dermatologjisë propozon teknikën më inovatore në treg, “HiFu”.  “HiFu” nënkupeton ultratingull të fokusuar me frekuencë të lartë që depërton deri në shtresat e thella të lëkurës të fytyrës dhe trupit, i cili ultratingull stimulon tërheqjen e lëkurës dhe shtrirjen e rrudhave si dhe humbjen e pjesëve dhjamore në mënyrë të shpejtë.

Pranë klinikës “Best In Clinic Migena Krifsa” do të gjeni trajtimin që do t’ju rikthejë rininë dhe freskinë në imazhin tuaj. Skin Prime ofron teknologjinë e patentuar Vmax e cila efektet pozitive të HiFu klasike i amplifikon me 10 herë si rezultat i penetrimeve në shtresat më të thella të lëkurës. Pra ju me këtë trajtim, do të keni një fytyrë më të pastër, veç se më të re.  Vmax HiFu ka shumë përfitime estetike, dhe përdoret për të kundërvepruar me shenjat e plakjes si rënia e lëkurës dhe rrudhat në fytyrë, qafë dhe gjoks, si dhe heqjen e zonës së ballit

.