Pse te zgjedhim akademine “Best IN” ?

Nëse po e lexoni këtë, me siguri keni vendosur të investoni në veten tuaj dhe të shkoni në shkollën e
bukurisë. Urime! Ky është një hap i madh drejt arritjes së ëndrrave tuaja.
Është e rëndësishme të gjeni një shkollë bukurie që ju përshtatet dhe do t’ju përgatisë për të ardhmen.

Akademia e Bukurisë “Best In” ka trajnuar profesionistët e ardhshëm ne vitet e fundit.
Ne e dimë se çfarë duhet për të ndihmuar studentët tanë të krijojnë një të ardhme për veten e tyre në
industrinë e bukurisë. Qëllimi ynë është t’u japim studentëve tanë arsimin dhe trajnimin që u nevojitet
për të lulëzuar pas diplomimit.

Ka shumë akademi bukurie për të zgjedhur. Këtu janë disa arsye pse “Best IN” mund të jetë akademia
juaj e përsosur e bukurisë!

 1. Stafi I trajnuar dhe profesionist
  Kur zgjidhni një akademi bukurie, është e rëndësishme të merrni parasysh instruktorët dhe
  stafin që do t’ju ndihmojë në udhëtimin tuaj. A kanë ata ekspertizën e industrisë për t’ju
  ndihmuar të arrini potencialin tuaj?
  Në “Best In” , instruktorët dhe stafi ynë kanë vite përvojë në industrinë e bukurisë.
  CEO, Migena Krifsa, ka qenë në kete industri për 20 vjet! Ne besojmë se përvoja është një nga
  mjetet më të mira të mësimdhënies.
  Instruktorët tanë përpiqen të përdorin ekspertizën e tyre për të ndihmuar studentët si ju të
  bëhen profesionistë të talentuar bukurie.
  Për të mësuar më shumë rreth instruktorëve tanë, na kontaktoni dhe pyesni për përvojën tonë!
 2. Programet dhe trajnimet tona
  Është thelbësore të zgjidhni një akdemi bukurie që ka një program që mund t’ju ndihmojë të
  arrini qëllimet tuaja. Në “Best IN”, ne ofrojmë një sërë programesh për të ndihmuar në trajnimin
  e profesionistëve të ardhshëm të bukurisë.

Ne ofrojme:
Kozmetologjia – A ju pëlqen t’i bëni të tjerët të ndihen të bukur dhe të sigurt? Nëse jeni të
pasionuar, miqësor dhe kreativ, programi ynë i kozmetologjisë mund të jetë i përsosur!
Estetike – bukuria vjen nga brenda, por shkëlqen më shumë me lëkurë të shëndetshme me
shkëlqim. Programi ynë estetik mund të jetë i përsosur për ju nëse dëshironi t’i ndihmoni
klientët të ndihen të relaksuar dhe të gatshëm për të vënë përpara fytyrën e tyre më të mirë.
Ndërsa është e rëndësishme të gjesh programin e duhur nder shume programet qe “Best In”
ofron, duhet të gjesh gjithashtu një shkollë bukurie që ju jep mjetet që ju nevojiten për t’u rritur.
Qëllimi ynë më i madh është të ndihmojmë studentët të kenë sukses si profesionistë të bukurisë
pas diplomimit.
Disa nga mënyrat se si ne dallojmë për të ndihmuar studentët tanë janë:
Ofrimi i Arsimit të Avancuar
Si te silleni ne biznesin tuaj
Praktike per studentet me te mire prane klinikes tone “Best In” etj

 1. VIBE-in tone
  Kultura është pjesë e përvojës mësimore.
  Ne e kuptojmë se është e vështirë të mësosh në një akademi me të cilën nuk ndihesh mire.
  Në “Best In”, ne përpiqemi të krijojmë një mjedis që është argëtues, mikpritës dhe një vend i
  mrekullueshëm për të mësuar. Ne gjithashtu kujdesemi vërtet për studentët tanë dhe suksesin e tyre.
  Ne dëshirojmë që ju të argëtoheni ndërsa përgatiteni të përballeni me botën e bukurisë! Duke parë
  studentët tanë duke bërë miq, duke u lidhur me klientët* dhe duke fituar besim është arsyeja pse ne i
  duam punët tona. Gëzimi është një trend që është gjithmonë në stil.
 2. Ndihmojme studentet pas akademise
  Studentët tanë janë prioriteti ynë kryesor. Kjo nuk ndryshon pasi u japim diplomën e tyre. Në “Best In”,
  ne e dimë se diplomimi nga shkolla e bukurisë është vetëm një hap i rrugëtimit.
  Ne duam t’ju ndihmojmë të bëni hapin tjetër pas diplomimit: të gjeni një karrierë që ju pëlqen.
  Pas diplomimit, ne mund t’ju ndihmojmë me:
  Hapat e pare ne karrieren tuaj
  Përgatitja e intervistës për punë
  Ndërtimi i rifillimit
  Dhe me shume!

Na pëlqen t’i shohim studentët tanë të arrijnë potencialin e tyre të plotë në botën e bukurisë. Le t’ju
ndihmojmë të hyni në të ardhmen tuaj të bukur!