Vetëm 5 minuta për një nxirje perfekte? Tashmë është e mundur në “Best In Clinic Migena Krifsa”

Jemi pothuajse në verë dhe gjithçka që duam është që stina e nxhetë të na gjejë në formë perfekte. Por veç provës së kostumit të banjos, ajo që do të na duhet është një lëkurë e nxirë dhe e shëndetshme.  “Best In Clinic Migena Krifsa” sjell për ju atë që deri më sot ju ka munguar. Ekskluzivisht në oazin e perfeksionit do të gjeni pajisjen SunRoom.

Çfarë është Sunroom?

SunRoom është i vetmi solar që arrin rrëzitje në vetëm 5 minuta me shumë se secili solar tjetër në 20 minuta. Gjithmonë duke ruajtur shëndetin e lëkurës, për të mos e dëmtuar atë. Gjithçka që na duhet për t’u përgatitur për verën është kjo pajisje që nuk merr shumë nga koha jonë dhe kujdesen për shëndetin tonë.

SunRoom është një pajisje e cila prodhon rreze ultraviolet (95% UVA dhe 5% UBV) për të prodhuar nxirje kozmetike perfekte dhe të sigurtë.

SunRoom është i dizajnuar me standard të Bashkimit Europian sipas direktivave të Shoqatës Europiane të Dermatologëve duke ofruar rrëzitje (tan) pa asnjë rrezik për lëkurën dhe njëkohesisht stimulon kolagjenin.

Vetëm në “Best In Clinic Migena Krifsa”

Best In Clinic Migena Krifsa është tashmë destinacioni juaj i bukurisë, që kujdeset për shëndetin tuaj. SunRoom vjen ekskluzivisht në salon për të plotësuar një gamë të gjerë shërbimesh elitare që ofrojmë. Kurseni kohë dhe kujdesuni për lëkurën tuaj, gjithmonë në duart e më të mirëve, “Best In Clinic Migena Krifsa”…