Bëhuni profesionist
me ne

Migena Krifsa CEO e BestIn Academy, diplomuar për Punë Sociale & Psikologji, por dhe me 35 certifikime në fushën e beauty-t, përfaqëson denjësisht klinikën dedikuar mirëqënies, bukurisë pamore dhe shpirtërore të femrës. Pasioni për të bukurën e bëri të mos ndiqte degën për të cilën kreu studimet e master si Punë Sociale & Psikologji, për të realizuar një tjetër ëndërr dhe shkollim i cili nuk ndaloi edhe sot. Fillimet me diplomën e parë Amerikane për Kozmetologji në vitin 1996 për të vazhduar në fushën e permanent make up PMU. Përkushtimi për të bukurën e ka shndërruar Migenën në një brand tanimë.

Pse ne? — Akademia "Best In"

Nga Estetika e Përgjithshme tek permanent make up PMU, Qerpike, Thonj, Makeup, Parukeri, Laser dhe shumë më tepër - ne ofrojmë një shumëllojshmëri të gjerë kursesh për t'iu përshtatur të gjitha nevojave. Ne e kuptojmë se sa e vështirë mund të jetë të gjesh kohë për të mësuar një aftësi të re rreth angazhimeve ekzistuese, kjo është arsyeja pse ne i përshtasim datat tona të trajnimit që t'ju përshtaten JU.

SHËRBIMET TONA
  • Microblading
  • Powder brows
  • Combobrows
  • Eyeliner tatto
  • Lips tatto
  • Trajtime fytyre
  • Trajtime trupi
  • Aparatura Laser
Bukuria është fuqi; një buzëqeshje është shpata e saj!
Migena Krifsa- founder
Migena Krifsa - Master