Luksi i linjës Swiss Line tashmë ekskluzivisht tek “BEST IN CLINIC MIGENA KRIFSA”

Cila është fytyra juaj ideal?

Jo gjithmonë freskia e fytyrës është diçka për të cilën ne ndjehemi krenare. Por lajmi i mirë është që mund ta përmisojmë! Swissline është emri dinjitoz që i kthen lëkurës suaj shkëlqimin dhe relaksimin e merituar. Pse Swissline?

1-   Produktet Swissline kanë në përmbajtjen e tyre jo vetëm ingredientë të avancuar, por dhe një teknologji binovative, e cila e vendos në një nivel tjetër kujdesin tuaj të lëkurës.

2-   “BEST IN CLINIC MIGENA KRIFSA” ia u mundëson këtë trajtim profesional, duke iu ndryshuar rutinën e fytyrës suaj.

3-   Por si realizohet përmisimi i zonës së syve?!

A)   Serumi+Eye Zone Booster – Aplikohen gjithmonë të parët dhe të miksuar me njëri-tjetrin

B)   Kremi – Gjatë aplikimit mund ta masazhoni me Eye Rollerin tonë për të rritur qarkullimin e gjakut si dhe për të riaktivizuar çdo qelizë “gjumashe”

 “BEST IN CLINIC MIGENA KRIFSA” ka në të gjithë linjën e Swissline, për t’ju dhënë fytyrën që ju keni ëndërruar.

 Tashmë bukuria nuk është më relative, por absolute…