Fraxel, trajtimi i bukurisë perfekte vetëm tek “Best In Clinic Migena Krifsa”

Sot bukuria nuk është më një ëndërr, por një realitet i mundur.  “Best In Clinic Migena Krifsa” është padyshim kryefjala për këtë destinacion. Një oaz i vërtet për të arritur gjithçka drejt perfeksionit. Sot do t’ju prezantojmë me trajtimin Fraxel, si fjala e fundit e teknologjisë, që riparon çdo dëmtim në fizikun tuaj. Fraxel është çelësi për lëkurë të shkëlqyeshme. Fraxel është laser i cili përdoret nga të gjitha moshat në të gjitha llojet e lëkurës në të gjitha pjesët e trupit. Nëse po kërkoni lëkurë të rinuar, me të butë dhe shumë vite më të re atëherë Fraxeli është zgjidhja.

Fraxel përdoret për:

•    Trajtimin e rrudhave në zonën anësore të syve

•    Rigjenerimin e lëkurës së fytyrës, qafës, dekoltesë, duarve etj.

•    Trajtimin e cikatriceve dhe shenjave nga aknet

•    Trajtimin e lëkurës së dëmtuar nga dielli

•    Reduktimin e poreve

•    Korrigjimin e njollave të lëkurës

•    Eleminimin e strijave

Fraxel arrin të depërtojë në lëkurë në mënyrë selektive dhe në zona të paracaktuara, në një thellësi mbi 1 mm, falë rediofrekuencës bipolare e cila ka si funksion specifik të përforcojë efektin e CO2 gjatë trajtimit.

Nga kjo proçedurë lëkura përfiton një rigjenerim/ ristrukturim të shpejtë, ndërkohë ruhen indet e shëndetshme të lëkurës përreth.

Drita e emetuar nga lazeri, në disa zona jep ndjesinë e shpimeve apo edhe ndjesi djegie të lehtë në lëkurë. Dhimbja gjatë trajtimit është përgjithësisht e tolerueshme, kjo sepse sic e theksuam edhe më lart përpara terapisë aplikohet krem anestezik, i cili minimizon ndjesinë e dhimbjes. Duke qenë se lëkura pas proçedurës është e irrituar, ajo ka nevojë për një periudhë rekuperimi që zgjat 3-7 ditë. Megjithatë duhet theksuar se i gjithë trajtimi jo vetëm që është i padëmshëm, por lëkura juaj rikuperohet shumë shpejt, duke përftuar rezultatin e dëshiruar.

Fraxel është zgjidhja më e mirë e trajtimit të shenjave nga operacionet, shenjat e akneve, rrudhat e imta, strijat, shenjave nga dielli dhe melasma.

Fraxel gjithashtu :

Redukton poret

Redukton rrudhat e thella dhe linjat në ballë

Zhduk shenjat e moshës, diellit dhe skuqjet

Tonifikon lëkurën dhe lëshimet zonale

Një shpëtim është edhe për srijat, pasi eleminon shenjat nga: operacioni djegja dhe aknet.

Rigjenerim si dhe rishtresim i lëkurës dhe përmirësim nga dëmtimet e diellit

Eleminim i rrudhave dhe shtrëngim i lëkurës

Eleminim i pigmenteve sikloasma interaktibile, shenjat nga plakja, piklat apo njollat

Trajtimi i akneve

Trajtimi vaginal, ngushtimi, zbardhimi dhe optimalizimi

Lazeri FRAXEL mund të përdoret në fytyrë dhe trup duke rezultuar me largimin e njollave, shenjave dhe rrudhave. Trajtimi i fraksionuar lejon lëkurën që të shërohet më shpejt, sepse arrin të trajtojë çdo zonë sipas nevojës. Rezultati i plotë dhe përfundimtari trajtimit me Fraxel do të shihet pas 2-3 muajsh. Pas trajtimit ndjehet një lloj djegieje dhe lëkura rri e skuqur më e fryer për pak ditë. Shtresa e re e epidermës fillon të zhvillohet brenda 24 orësh nga trajtimi.

– Benefitet e lazerit Fraxel

1) Përmirëson indet e lëkurës dhe dimensionet e poreve.

2) Heq njollat e errëta

3) Shtrin rrudhat rreth syve

4) Redukton shenjat dhe aknet

5) Rinon lëkurën e qafës, dekoltesë dhe duarve.

6) Redukton smaliaturat (strijat).

Indications

•    Acne Scars

•    Pore Reduction

•    Skin Tone & Texture

•    Stretch Marks

•    Skin Resurfacing

•    Wrinkle Reduction

•    Skin Pigmentation

•    Burn Injuries