SunRoom

SunRoom eshte nje pajisje e cila prodhon rreze ultraviolet (95% UVA dhe 5% UBV) per te prodhuar nxirje kozmetike perfekte dhe te sigurte. SunRoom eshte i dizajnuar me standard te Bashkimit Europian sipas direktivav te Shoqates Europiane te Dermatologeve duke ofruar rrezitje (tan) pa asnje rrezik per lekuren dhe njekohesisht stimulon kolagjenin.