Sauna Kapsule Dobsim

Trajtimin e sauna capsule ne kliniken @migena_krifsa_best_in_clinic

A. Energjia termike
Valet ngrohese kan efekt në indin dhjamor nënlëkuror, duke djegur dhjamin dhe duke e hequr ate me djersë, brenda nje tretmani 20 ~ 30 minutash, 600 kalori konsumohen të cilat jane te barabarta me vrapimin prej 10 000 metrash.
Temperatura është deri në 90, e dobishme për të përmirësuar qarkullimin limfatik, për të hequr toksinat dhe ujin e panevojshëm; përveç kësaj, është efektive për të trajtuar artritin dhe reumatizmin gjithashtu.
6 Vmax cartridge (koka)
fizike dhe shpirtërore.
B. Esenca
Lloje të ndryshme të esencave të bimëve futen në organet e brendshme, duke fituar efekte kuruese
C. Terapia LED :
Dermals Capsule ka 8 LED drita terepautike: red, purple, blue, blue/green, green, yellow , formojnë një burim të veçantë drite terepautike, dhe stimulojnë metabolizmin e qelizave, trajtojne problemet me lekuren bazuar në konceptin e ri të terapisë optike.
D. Anionit
Një sasi e madhe e anioneve janë veçanërisht të dobishme për të rimodeluar lëkurën tuaj dhe për të relaksuar muskujt.
E. Sistemi sterilizues me ozon:
Pastrimi i plotë i poreve, duke hequr metalet e rënda toksike