"BEST IN" Academy

Dashuria për të bukurën është shije
Krijimi i bukurisë është - ART

Filloni karrierën tuaj të bukur sot.

BEST IN Academy

HISTORI
SUKSESI

A keni takuar ndonjëherë një individ që ka një personalitet të jashtëzakonshëm? Ku kullon pozitiviteti gjithçka që ata bëjnë apo thonë? Ku dëshironi të ndani dhe të besoni, duke ditur se individi në anën tjetër dëshiron vërtet të dëgjojë dhe të ndihmojë? Kështu u ndjeva kur takova për herë të parë Alisën. Kjo industri është krijuar për një person si Alisa Meco, e cila e çon shërbimin ndaj klientit në një nivel krejtësisht të ri kur ndërvepron me klientët e saj. Alisa hapi biznesin e saj në Mynih Gjermani, Aesthetic Beauty Munich

Besimi që studentët mund të sjellin te të ftuarit e tyre është diçka në të cilën e dija se doja të isha pjesë." Alisa jo vetëm që e sheh industrinë për atë që ajo mund t'u ofrojë shumë individëve atje, por edhe atë që ajo mund t'u ofrojë atyre që vijnë për t'u përkëdhelur prej saj. Nuk ka të bëjë vetëm me 'punën', por më shumë se si Alisa mund të trajtojë personin e brendshëm që zë dhomën e saj të trajtimit. Për Alisa ka të bëjë me atë që ajo mund të arrijë për shpirtin e zonjave dhe zotërinjve që besojnë tek ajo.

SUKSES — BESIM — BUKURI — PUNËNIVELI I RIINDUSTRI

STUDENTËT — MASTER — PROFESIONALE — BESIMI — REALIZIM